לא מזמן שאלו אותי, מה עושים אצלכם בתחום הניסויים? אנשים מכירים ניסויי מעבדה, ניסויים קליניים, אבל מה באמת אנחנו באמרל עושים בניסויים?
אז על מנת שתכירו, בטעימה, את עולם הניסויים, אנסה לשתף אתכם בקצרה במה אנחנו מתעסקים ביום יום.
בשונה מבדיקה, המתבצעת לרוב במעבדה, ניסוי מתבצע לרוב בשטח בתנאים וסביבה כמה שיותר קרובים לאלו שהמערכת אמורה לפעול בהם.
בין שטחי ניסויים בדרום, בצפון, במרכז ואפילו בחו"ל, אנשי הניסויים של אמרל משתתפים בניסויי מערכות טכנולוגיות באין-ספור מצבי קיצון שהוגדרו על ידי מהנדסי מערכת, ובתנאים הקשים ביותר אשר המערכות הנבחנות מתוכננות לעמוד בהן – הרבה לפני שאותן מערכות מגיעות לייצור סופי ויוצאות לשוק.
עם ניסיון בפועל של למעלה מ 10 שנים ואלפי ניסויים, הפכנו למומחי תוכן בכל הקשור לניהול ניסויים של מערכות טכנולוגיות בין אם אלה מערכות ביטחוניות ובין אם אלה מערכות אזרחיות (רחפנים, רובוטים וכד').
מרגע שפנייה לביצוע ניסוי מגיעה אלינו, העניינים מתחילים לעבוד:
בניסוי שהמערכת הצליחה לתפקד בו וענתה על מטרות הניסוי, מנסים המהנדסים לשפר ולייעל אותה.
בניסוי שהמערכת לא תפקדה כמתוכנן, המהנדסים מתקנים ומשפרים ויוצאים לסדרת ניסויים נוספת.
מחלקת הניסויים באמרל מבצעת כ-900 ניסויים בשנה על מגוון מערכות, מניסוי קטן של יום בשטח ועד ניסוי מורכב של מספר שבועות בשטח.
If you have any inquiries or if you need our help you take your projects to the next level, please leave your details with us and we will contact you back as soon as possible.
שעות פעילות מזכירות המשרד:
ימים א'-ה' 08:00-17:00, נשמח לעמוד לשירותכם
שעות פעילות מזכירות המשרד:
ימים א'-ה' 08:00-17:00, נשמח לעמוד לשירותכם
With our Digital Expert